Advertisement

Καρδιανη Τηνοσ / Kardianh Poleis Xwria Gia Thn Perioxh Thnos Perioxes Wondergreece Gr / Διαβάστε τα σχόλια για τα ξενοδοχεία και επιλέξτε το καλύτερο ξενοδοχείο για τη διαμονή σας.

Καρδιανη Τηνοσ / Kardianh Poleis Xwria Gia Thn Perioxh Thnos Perioxes Wondergreece Gr / Διαβάστε τα σχόλια για τα ξενοδοχεία και επιλέξτε το καλύτερο ξενοδοχείο για τη διαμονή σας.. Βρίσκεται 3,5 χλμ πριν την υστέρνια, σε απότομη πλαγιά, πάνω από τον ομώνυμο όρμο όπου και η παραλία καρδιανής ή παραλία. Ανηκει στον δήμο τηνου (τοπική κοινότητα καρδιανής, δημοτική κοινότητα εξωμβουργου). Πλευρά της νήσου, 3,5 χλμ. Call us anytime +30 6974 364 582. Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες του tripadvisor για τα εστιατόρια και τις ταβέρνες σε αυτό το μέρος (καρδιανή) και κάντε αναζήτηση με βάση την κουζίνα, την τιμή, την τοποθεσία και άλλα.

Tο καλοκαίρι του 2005, έστησε εκεί ο μάρκος. Δείτε 56 κριτικές ταξιδιωτών του tripadvisor για 2καρδιανή εστιατόρια και πραγματοποιήστε αναζήτηση βάσει κουζίνας, τιμής, τοποθεσίας και άλλων. Πριν την υστέρνια, σε απότομη πλαγιά, πάνω από τον ομώνυμο όρμο όπου και η παραλία καρδιανής ή παραλία γιαννάκη. Η παραδοσιακή ταβέρνα ντίνος κουρνιασμένη πάνω στα βράχια κάτω από το μαγευτικό χωριό της καρδιανής είναι το ιδανικό στέκι στην τήνο για να απολαύσει κανείς εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα. Κτελ τήνου bus service alerts.

Kardianh Thnos Xwria Tinosecret
Kardianh Thnos Xwria Tinosecret from tinosecret.gr
Η καρδιανή, καταπράσινη με άφθονο τρεχούμενο νερό, χτισμένη στην πλαγιά του βουνού πατέλες, από τα πιο όμορφα. Τήνος, καρδιανή εξαιρετική γωνιακή παραδοσιακή κατοικία 150 τ.μ. Livin theros are luxury suites located in tinos island greece. Διαβάστε τα σχόλια για τα ξενοδοχεία και επιλέξτε το καλύτερο ξενοδοχείο για τη διαμονή σας. For κτελ τήνου bus service alerts, please check the moovit app. Η καρδιανή είναι ορεινό χωριό της τήνου και βρίσκεται στη νδ πλευρά της νήσου. Καλώς ορίσατε στην καρδιανή, ένα από τα ομορφότερα χωριά της τήνου! Tο καλοκαίρι του 2005, έστησε εκεί ο μάρκος.

Το καφενείο της δήμητρας στην καρδιανή της τήνου σας περιμένει με παραδοσιακές γεύσεις, τοπικές συνταγές και, το κυριότερο, μια ανοιχτόκαρδη φιλοξενία.

Τήνος, καρδιανή εξαιρετική γωνιακή παραδοσιακή κατοικία 150 τ.μ. For κτελ τήνου bus service alerts, please check the moovit app. Στα καλύβια, στον έναν από τους τρεις κόλπους της καρδιανής, θα βρείτε το kalyvia beach bar. Και στην τήνο, όπως σε κάθε γωνιά της ελλάδας, οι κάτοικοι δε χάνουν ευκαιρία για να διασκεδάσουν και να γλεντήσουν με την ευκαιρία του εορτασμού του αγίου της ενορίας τους. Καλώς ορίσατε στην καρδιανή, ένα από τα ομορφότερα χωριά της τήνου! Το κτελ τηνου ιδρύθηκε το 1968 και από τότε έως σήμερα σκοπός του είναι η άμεση και ασφαλής εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού στο νησί της τήνου. Βρίσκεται 3,5 χλμ πριν την υστέρνια, σε απότομη πλαγιά, πάνω από τον ομώνυμο όρμο όπου και η παραλία καρδιανής ή παραλία. Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες του tripadvisor για τα εστιατόρια και τις ταβέρνες σε αυτό το μέρος (καρδιανή) και κάντε αναζήτηση με βάση την κουζίνα, την τιμή, την τοποθεσία και άλλα. Η παραδοσιακή ταβέρνα ντίνος κουρνιασμένη πάνω στα βράχια κάτω από το μαγευτικό χωριό της καρδιανής είναι το ιδανικό στέκι στην τήνο για να απολαύσει κανείς εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα. Call us anytime +30 6974 364 582. Πώληση, μονοκατοικία 150 τ.μ., καρδιανή, τήνος, € 250.000. Tο νησί της μεγαλόχαρης, με τα ωραιότερα χωριά των κυκλάδων και τις καταπληκτικές αμμουδερές παραλίες. Η καρδιανή, καταπράσινη με άφθονο τρεχούμενο νερό, χτισμένη στην πλαγιά του βουνού πατέλες, από τα πιο όμορφα.

Ανηκει στον δήμο τηνου (τοπική κοινότητα καρδιανής, δημοτική κοινότητα εξωμβουργου). Το φεστιβάλ τήνου κλείνει φέτος 13 χρόνια επιτυχημένης πορείας, αναδεικνύοντας τον πολιτισμό και τις παραδόσεις ενός νησιού, με μεγάλο πολιτιστικό πλούτο. Στα καλύβια, στον έναν από τους τρεις κόλπους της καρδιανής, θα βρείτε το kalyvia beach bar. Η παραδοσιακή ταβέρνα ντίνος κουρνιασμένη πάνω στα βράχια κάτω από το μαγευτικό χωριό της καρδιανής είναι το ιδανικό στέκι στην τήνο για να απολαύσει κανείς εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα. Με ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο.

Agora Oikopedoy Kardianh Aggelia 9530983 Tospitimou Gr
Agora Oikopedoy Kardianh Aggelia 9530983 Tospitimou Gr from m1.spitogatos.gr
Η παραδοσιακή ταβέρνα ντίνος κουρνιασμένη πάνω στα βράχια κάτω από το μαγευτικό χωριό της καρδιανής είναι το ιδανικό στέκι στην τήνο για να απολαύσει κανείς εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα. Δείτε 56 κριτικές ταξιδιωτών του tripadvisor για 2καρδιανή εστιατόρια και πραγματοποιήστε αναζήτηση βάσει κουζίνας, τιμής, τοποθεσίας και άλλων. Το house great view in tinos (ii) βρίσκεται στην καρδιανή, σε απόσταση 11χλμ. Με οικόπεδο περίπου 140 τ.μ., νοτιοδυτικού προσανατολισμού και θέας που κόβει την ανάσα. Combine your holiday in greece tinos with a luxury accommodation at the luxury suites of livin theros Διαβάστε τα σχόλια για τα ξενοδοχεία και επιλέξτε το καλύτερο ξενοδοχείο για τη διαμονή σας. Call us anytime +30 6974 364 582. Η καρδιανή είναι ορεινό χωριό της τήνου και βρίσκεται στη νδ πλευρά της νήσου.

Το house great view in tinos (ii) βρίσκεται στην καρδιανή, σε απόσταση 11χλμ.

Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες του tripadvisor για τα εστιατόρια και τις ταβέρνες σε αυτό το μέρος (καρδιανή) και κάντε αναζήτηση με βάση την κουζίνα, την τιμή, την τοποθεσία και άλλα. Βρίσκεται 3,5 χλμ πριν την υστέρνια, σε απότομη πλαγιά, πάνω από τον ομώνυμο όρμο όπου και η παραλία καρδιανής ή παραλία. Η καρδιανή, καταπράσινη με άφθονο τρεχούμενο νερό, χτισμένη στην πλαγιά του βουνού πατέλες, από τα πιο όμορφα. Beach bar παραλία καλύβια, 84200, τήνος. Διαβάστε τα σχόλια για τα ξενοδοχεία και επιλέξτε το καλύτερο ξενοδοχείο για τη διαμονή σας. Η παραδοσιακή ταβέρνα ντίνος κουρνιασμένη πάνω στα βράχια κάτω από το μαγευτικό χωριό της καρδιανής είναι το ιδανικό στέκι στην τήνο για να απολαύσει κανείς εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα. Κτελ τήνου bus service alerts. Nostos resort tinos, greece phone: Πώληση, μονοκατοικία 150 τ.μ., καρδιανή, τήνος, € 250.000. Πριν την υστέρνια, σε απότομη πλαγιά, πάνω από τον ομώνυμο όρμο όπου και η παραλία καρδιανής ή παραλία γιαννάκη. Βρες στο spitogatos.gr το ιδανικό ακίνητο για σένα! Το φεστιβάλ τήνου κλείνει φέτος 13 χρόνια επιτυχημένης πορείας, αναδεικνύοντας τον πολιτισμό και τις παραδόσεις ενός νησιού, με μεγάλο πολιτιστικό πλούτο. Καλώς ορίσατε στην καρδιανή, ένα από τα ομορφότερα χωριά της τήνου!

Εστιατοριο ,ταβερνα ,εστιατορια ,ταβερνεσ ,διασκεδαση ,ο ντινοσ ,καρδιανη ,τηνοσ. Βρίσκεται 3,5 χλμ πριν την υστέρνια, σε απότομη πλαγιά, πάνω από τον ομώνυμο όρμο όπου και η παραλία καρδιανής ή παραλία. Και στην τήνο, όπως σε κάθε γωνιά της ελλάδας, οι κάτοικοι δε χάνουν ευκαιρία για να διασκεδάσουν και να γλεντήσουν με την ευκαιρία του εορτασμού του αγίου της ενορίας τους. Καλώς ορίσατε στην καρδιανή, ένα από τα ομορφότερα χωριά της τήνου! Ανηκει στον δήμο τηνου (τοπική κοινότητα καρδιανής, δημοτική κοινότητα εξωμβουργου).

Kardianh Thnoy Greece Travel Greece House Styles
Kardianh Thnoy Greece Travel Greece House Styles from i.pinimg.com
Με ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο. Βρίσκεται 3,5 χλμ πριν την υστέρνια, σε απότομη πλαγιά, πάνω από τον ομώνυμο όρμο όπου και η παραλία καρδιανής ή παραλία. Η παραδοσιακή ταβέρνα ντίνος κουρνιασμένη πάνω στα βράχια κάτω από το μαγευτικό χωριό της καρδιανής είναι το ιδανικό στέκι στην τήνο για να απολαύσει κανείς εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα. For κτελ τήνου bus service alerts, please check the moovit app. Beach bar παραλία καλύβια, 84200, τήνος. Η καρδιανή είναι ορεινό χωριό της τήνου και βρίσκεται στη νδ πλευρά της νήσου. Πλευρά της νήσου, 3,5 χλμ. Η καρδιανή, καταπράσινη με άφθονο τρεχούμενο νερό, χτισμένη στην πλαγιά του βουνού πατέλες, από τα πιο όμορφα.

Στα καλύβια, στον έναν από τους τρεις κόλπους της καρδιανής, θα βρείτε το kalyvia beach bar.

Βρες στο spitogatos.gr το ιδανικό ακίνητο για σένα! Εστιατοριο ,ταβερνα ,εστιατορια ,ταβερνεσ ,διασκεδαση ,ο ντινοσ ,καρδιανη ,τηνοσ. Η καρδιανή είναι ορεινό χωριό της τήνου και βρίσκεται στη νδ πλευρά της νήσου. Call us anytime +30 6974 364 582. Η παραδοσιακή ταβέρνα ντίνος κουρνιασμένη πάνω στα βράχια κάτω από το μαγευτικό χωριό της καρδιανής είναι το ιδανικό στέκι στην τήνο για να απολαύσει κανείς εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα. Τήνος, καρδιανή εξαιρετική γωνιακή παραδοσιακή κατοικία 150 τ.μ. Στα καλύβια, στον έναν από τους τρεις κόλπους της καρδιανής, θα βρείτε το kalyvia beach bar. Πλευρά της νήσου, 3,5 χλμ. Beach bar παραλία καλύβια, 84200, τήνος. Πώληση, μονοκατοικία 150 τ.μ., καρδιανή, τήνος, € 250.000. Η καρδιανή είναι ένα καταπράσινο χωριό με χαρακτηριστικό της τα πολλά τρεχούμενα νερά και τα πανύψηλα πλατάνια που προσφέρουν τη σκιά τους στους. Διαβάστε τα σχόλια για τα ξενοδοχεία και επιλέξτε το καλύτερο ξενοδοχείο για τη διαμονή σας. Καταπράσινος, ξεχωριστός για την αρχιτεκτονική του, ο παραδοσιακός οικισμός της καρδιανής με τις καταγάλανες παραλίες του είναι περήφανος που όλα.

Στα καλύβια, στον έναν από τους τρεις κόλπους της καρδιανής, θα βρείτε το kalyvia beach bar καρδια. Η καρδιανή είναι ένα καταπράσινο χωριό με χαρακτηριστικό της τα πολλά τρεχούμενα νερά και τα πανύψηλα πλατάνια που προσφέρουν τη σκιά τους στους.

Posting Komentar

0 Komentar